Opis i djelatnost

Proizvodnja i ugradnja PVC i Alu stolarije.

Euroinvest d.o.o. , je relativno mlada ali i inovativna firma ,osnovana 1997god. U Lukavcu pored Tuzle, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost Firme je proizvodnja i ugradnja plastične ja aluminijske stolarije po narudžbi. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman proizvoda, počevši od prozora, ulaznih i garažnih vrata, roletni, grilja, ograda preko zimskih vrtova, fasadnih sistema , svih vrsta termoizolacijskog stakla i prozorskih klupica.

Kvaliteta bez kompromisa

Stolarija vrhunske kvalitete, od naj kvalitetnijih repromaterijala na jednom mjestu. to je Vizija koje se držimo od samog nastanka Firme U 1997god. Uspješno realizovani projekti, zadovoljstvo kupaca te stalni poslovni rast nam daje potvrdu da su naš poslovni duh , inovativna riješenja i kvalitet, jedini put ka sigurnom uspjehu . Euroinvest posjeduje certifikat , sistemu upravljanju kvalitetom serije ISO 9001:. 2000 TE CE oznaku za izvoz U EU. Kao i certifikate i ateste za Sve repromaterijale koje koristi u proizvodnji pvc i alu stolarije.

Dugogodišnje iskustvo

18 Godina iskustva I hiljade zadovoljnih klijenata čine nas ponosnim i motiviraju nas na neopuštanje. Iz godine u godinu, Euroinvest polaže Dosta snage u razvoj i optimiranje svih proizvoda sa ciljem da ja dalje budemo i ostanemo najbolji. Naša vizija nije samo prazna floskula Nego težnja za najbolje mogućim kvalitetu.

Tvrdnje i činjenice

Danas firma Euroinvest u stalnom random odnosu broji 14 radnika sa prosječnom starosnom dobi od 35god. Kapacitet proizvodnje nasih linija za PVC stolariju, aluminijsku bravariju i termoizolaciono staklo iznosi dnevno cca 40 prozora i vrata standardnih dimenzija to nas cijelo vrijeme stavlja u poziciju da možemo odgovoriti na na svako Pitanje tržišta Iz oblasti proizvodnje stolarije. pored velikog uspjeha na domaćem tržištu preduzeće, od svoje ukupne realizacije izvozi oko. 30-40% proizvoda iu zemlje regiona te Evropske Unije poput Hrvatske, Italije, Njemačke, Francuske ,Austrije.

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri