Istorijat i budućnost

Tok razvoja Euroinvesta.

Euroinvest Lukavac je osnovan 1997god. kao privatno preduzeće za proizvodnju i montažu pvc stolarije. Firma se u samom početku bavila isključivo proizvodnjom i montažom pvc solarije sa ukupno 5 uposlenih radnika da bi iz godine u godinu proizvodnja i broj radnika stalno rasli.

1998

Kupovinom staklarskog pogona započeli smo i proizvodnju termoizolacionog stakla, čime smo zaoktužili proizvodnju pvc prozora i vrata u sopstvenoj režiji.

2000

U periodu 2000god. kupovinom linije za proizvodnju aluminijske bravarije, praktično smo stavili tačku na i.

2009

Uvođenje sistema kvaliteta ISO 9001:2008 u 2009god. te uvođenje CE znaka potrebnog za izvoz prozora i vrata u zemlje Europske Unije.

Gdje se vidimo u narednom periodu?

Cilj nam je i u narednim godinama nastaviti sa tendencijom rasta i slijediti našu poslovnu politiku, te sa konstantnim edukacijama i praćenjem novi tehnologija dodatno unaprijediti naše proizvode i usluge. Do 2017god. planiramo i izgraditi novu poslovnu halu u Lukavcu te stime uposliti i nove radnike. Što se poslovnog uspjeha tiče cilj nam je i dalje držati čvrstu poziciju na domaćem tržistu, povećati procenat izvoza u zemlje EU, te da u budućnosti budemo izvrsni u svim domenima poslovanja.

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri