CERTIFIKATE

Uz pouzdane i provjerene dobavljače veliku pažnju u Euroinvestu polažemo i na rad po certificiranom sistemu. Danas naša firma posjeduje certifikat o sistemu upravljanju kvalitetom serije ISO 9001:2000 te CE oznaku koja naše proizvode osposobljava za izvoz u zemlje Evropske Unije. Najviši ekološki, tehnološki i ekonomski standardi su glavne osobine našeg rada.

Savremena tehnologija za 21 vijek

Euroinvest posjeduje vlastitu proizvodnju i sve svoje produkte raznovrstnih tipova, karakteristika i dizajna izrađuje samostalno i finalizira sopstvenim kapacitetom kako na tehničkom tako i na ljudskom planu. Orginalna riješenja, moderan inženjering, najsavremenija oprema i mašine, te stalno educiranje kadrova, naši su aduti kojima se vodimo u proizvodnji.

Vrhunski materijali

Dugogodišnje iskustvo utjecalo je na to da pri izradi naših proizvoda koristimo izključivo vrhunske materijale. Nešto viša cijena takvih materijala dugoročno se pokazala isplativijom. Mnogo manje reklamacija i servisnih intervencija, te zadovoljstvo kupaca na kraju doprinosi isplativijem radu i povećanju obima rada. Povjerenje klijenata opravdavamo visokim kvalitetom, pouzdanosti i dugotrajnosti naših proizvoda.

Savremena tehnologija i stručno osoblje

Euroinvest konstantno ulaže značajna sredstva za nabavku savremene opreme, proširivanje na svim segmentima procesa rada te uvođenje novih tehnologija, sistema i strojeva. Kroz stalno stručno osposobljavanje i obučavanje uposlenika prateći svjetske trendove garantujemo kvalitet i značajan napredak u odnosu na konkurenciju.

Euroinvest brend

Svi naši proizvodi odlikuju se izuzetno privlačnim dizajnom, izuzetno visokim stepenom zvučne i toplotne izolacije, jednostavnim otvaranjem i održavanjem, nepropusnosti zraka, prašine i vode, protuprovalnom zaštitom, kao i izuzetnom trajnošću, pouzdanosti , vrhunskim kvalitetom te povoljnom cijenom.

Novo!

Od sada novo u BIH.
6-komorni sistem.Saznajte više

Provjeren kvalitet!

Euroinvest sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima.Naši partneri